+32 15 25 03 78
info@pauldemeutter.be

Diensten

Wij doen meer dan alleen verkopen

Paul de Meutter Lichtplan

Lichtstudies

De verlichting van uw woning, winkel of kantoor, daar gaat u best niet te licht over. Licht is cruciaal in hoe een ruimte wordt ervaren. Een doordachte plaatsing van de lichtpunten alsook het uiterlijk ervan zijn bepalend voor het gebruiksgemak en de sfeer in een ruimte.

Bij een lichtstudie starten we steeds met een verkennend gesprek. Daarin achterhalen we de verschillende gebruiksdoelen van de ruimtes. De verlichting wordt in eerste instantie daarop afgestemd. Ook uw persoonlijke smaak en stijl komt aan bod. Naast functioneel moet verlichting ook gewoon mooi zijn.

Na dit gesprek maken wij op basis van het grondplan een voorstel voor plaatsing van de lichtpunten met aangepaste productvoorstellen. De kostprijs van een lichtplan bedraagt € 150 (incl. BTW). Echter als u achteraf ±70% van de producten voorgesteld in de offerte bij ons aankoopt, krijgt u dit bedrag volledig terugbetaald.

Domotica

Domotica

Paul De Meutter staat u bij in het uittekenen en installeren van uw domotica, voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Voor onze domotica-installaties gebruiken wij steeds B-Logicx. Dit merk is volledig in huis ontwikkeld. Zo kunnen we steeds kort op de bal spelen in verband met nieuwe ontwikkeling. Ook zijn we zo in staat zeer gericht op maat van de klant te werken. Doordat we met onze eigen materialen werken, kunnen we ook na verkoop een uitstekende service blijven bieden in verband met updates en upgrades.

Continuïteit is voor ons namelijk erg belangrijk. Wij zijn van mening dat een installatie vele jaren moet kunnen meegaan zonder hopeloos te verouderen. Dankzij deze filosofie kunnen wij vandaag de dag klanten van het eerste uur, met een B-Logicx systeem van twintig jaar of ouder de mogelijkheid bieden hun systeem te bedienen met de smartphone. En dit allemaal zonder dat er torenhoge kosten of een nieuwe installatie mee gepaard gaan.

Interesse in onze services?

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel.