+32 15 25 03 78
info@pauldemeutter.be

Diensten

Wij doen meer dan alleen verkopen

Paul de Meutter Lichtplan

Lichtstudies

De verlichting van uw woning, winkel of kantoor, daar gaat u best niet te licht over. Licht is cruciaal in hoe een ruimte wordt ervaren. Een doordachte plaatsing van de lichtpunten alsook het uiterlijk ervan zijn bepalend voor het gebruiksgemak en de sfeer in een ruimte.

Bij een lichtstudie starten we steeds met een verkennend gesprek. Daarin achterhalen we de verschillende gebruiksdoelen van de ruimtes. De verlichting wordt in eerste instantie daarop afgestemd. Ook uw persoonlijke smaak en stijl komt aan bod. Naast functioneel moet verlichting ook gewoon mooi zijn.

Na dit gesprek maken wij op basis van het grondplan een voorstel voor plaatsing van de lichtpunten met aangepaste productvoorstellen. De kostprijs van een lichtplan bedraagt € 150 (incl. BTW). Echter als u achteraf ±70% van de producten voorgesteld in de offerte bij ons aankoopt, krijgt u dit bedrag volledig terugbetaald.

Paul De Meutter installatie elektriciteit

Elektriciteitsinstallaties

Paul De Meutter staat u bij in het uittekenen en installeren van uw elektriciteit en domotica, voor commerciële en industriële toepassingen. Onze gediplomeerde elektriciens verzekeren een veilige installatie volgens de actuele wetgeving (AREI).

Wij kunnen voor u een plan uittekenen en installeren: uitslijpen, bekabelen, plaatsing van schakelaars, stopcontacten en zekeringkasten.

Onze industriële actieradius is erg ruim. Bij PDM kan je terecht voor:

  • Brandveiligheid en -detectie
  • Camerabewaking en alarmen
  • Binnen- en buitenverlichting
  • Verzwaring elektriciteit (VLAREM)
  • Regularisering elektriciteit volgens actuele wetgeving (AREI)
  • Machines gebruiksklaar maken in lijn met richtlijnen
  • Telefonie, parlefonie en videofonie

Interesse in onze services?

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel.