+32 15 25 03 78
info@pauldemeutter.be

Over Paul De Meutter

Al sinds 1979 is De Meutter uw betrouwbare bron voor elektrische materialen en verlichting. Deze rijke ervaring is samen met het grote aanbod en de ruime voorraad één van onze belangrijkste troeven.

Elektriciteit Paul De Meutter specialist

Elektriciteit Paul De Meutter

Specialist met meer dan 30 jaar ervaring

Inmiddels decennia geleden (1979) startte Paul De Meutter zijn eigen zaak als elektricien. Na verloop van tijd begon hij vanuit zijn eigen woning ook materiaal te verkopen. De opslagruimte werd al snel te klein.

In 1989 verhuisde De Meutter daarom naar het Heistse Industriepark, daar waar de winkel vandaag nog steeds gevestigd is. Paul werd dat jaar overigens uitgeroepen als Beste Jonge Ondernemer, de crisis leek geen vat te hebben op PDM.

De activiteiten werden gaandeweg uitgebreid met beveiliging, telefonie, elektrische verwarming, verlichting airco en domotica. Het productassortiment en het personeelsbestand maakte dezelfde beweging. Aan alle elektrische behoeften werd tegemoetgekomen.

In 2004 startte zoon Jef De Meutter de dmlights webshop, waarmee hij een van de Belgische pioniers was op het vlak van ecommerce.